24.08 olimme Nastan ja Blondin kanssa Hämeenlinnassa näyttelyssä. Virolainen Anne Sume antoi molemmille tytöille EH't eli Erittäin hyvä.

Nastan arvostelu:
Erittäin hyvätyyppinen, narttumainen. Hyvä luusto, narttumainen pää ja ilme. Hyvä purenta, vahva runko. Häntä liian selän päällä. Liian suora etuosa, syvä rintakehä. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu reippaasti, hieman ahtaasti takaa.
Käy EH, Käk 1

Blondin arvostelu:
Erittäin hyvätyyppinen. Hyvä luusto. Toivoisin leveämmän kuono-osan. Hyvä purenta. Ilmettä häiritsee puuttuva pigmentti silmien ympäriltä. Liian kaareva lanne, rintakehä vielä kehittymässä. Riittävät takakulmaukset. Tarvitsee vielä runsaasti aikaa ja itsevarmuutta.
NuoEH, Nuk 1

Blondi ei sitten yhtään diggaa pöydällä oloa, ei murise tai hyöki, mutta on olevinaan pieksetty koira. Aikaa ja harjoitusta jne... Jokatapauksessa sain Blondille sen mitä lähdin hakemaan joten täytyy olla tyytyväinen.

Näyttelypäivän jälkeen kävimme vielä Annella moikkaamassa heppoja ja Blondi sai juosta Nopan, Nastan, Rikan ja Kimin kanssa. Meidän Nasta sai olla autossa, sillä kun ei huumorintaju riitä tuollaisiin kekkereihin, eikä varmastikaan kahden Nastan egot olisi mahtunut samaan maalaistalon pihaan ;)

Elli on aloittanut juoksut ja ensimmäinen astutusajankohta on vko 37 alkupuolella, riippuen miten juoksut etenee. Ja justiinsa ku pelkäsin, menee naftisti ennen meidän Ruotsinreissun kanssa. Sulhoa on varoitettu;)