Ah ihanaa, kesä vihdoin, vaikka ilma onkin ollut vaihteleva. On ollut tuskaisen kuuma, ja melkein jäätävän kylmä, ukkostanut, satanut, paahtanut, ihme ettei satanut sammakoita ja vanhoja ämmiä :)

Nyt kesän alussa on omakotitaloasuminen päässyt oikeuksiinsa. Pihan laitto on aivan ihanaa. Olemme tehneet kasvimaan ja uusia juttuja suunnitellaan kovasti, kuten pihan aitaamista, että koiruudetkin saavat naatiskella.
Tässä yhtenä päivänä tupsuttelin toluvaahtoa omenapuihini, kun jokin toukka kävi lehtiä nakertamassa. Ensin tunsin itseni omituiseksi, mutta ihan hauskaa hommaahan se oli, onneksi ne puut eivät ole kovin suuria.
Kasvimaalta porkkanat ja herneet nousevat kovaa kyytiä, on mukava nähdä oman kättensä jälkeä. Mansikantaimia sain työkaveriltani, ja vanha kasvihuone purettiin pois, niin senhän paikalle sopii oivallisesti mansikkamaa:)

Mitään ihmeellistä ei meillä ole tapahtunut, en vain ole saanut aikaiseksi päivitellä sivujani, hyi minua. Energia ja mielenkiinto on mennyt ystäväni kotisivuihin, jotke edelleen ovat kesken, mutta valmistuvat hyvää vauhtia. Saapi tutustua: Kennel Mahottoman

Galleriaa kannattaa seurailla, sinne olen taas lisäillyt kuvia, ja niin tapahtuu aika-ajoin, enkä aina viitsi laittaa sivujeni etusivulle päivityksestä:) Suora linkki: Galleria

Blondin kuulumisia on kyselty ja täytyy kertoa että Blondille kuuluu hyvää. Perhe on kovasti rakastunut valkoiseen pallosalamaan ja aiheestakin. Kaiken terrieritemperamenttinsa keskellä Blondi on hauska ja oppivainen koiruus. Galleriaan lisäsin 10vko-kuvat, mutta nehän ovat jo vanhentuneita, kahtoaan jos saisin viikonloppuna uusia kuvia, kuin myös Ellistä, kun Elli-Ihanuus tulee meille hoitoon. Tässä suunnittelen Ellin kanssa treffejä Blondin luo, katsotaan meneekö aikataulut yksiin:)

Näyttelyitäkin olen suuniteltu: Ellin pongaa Porvoon ryhmiksestä 8.7 ja Ellin sekä Blondin PRT ry:n erkkarista Ridasjärveltä 22.7.