Ihanaa, remppa edistyy. Nyt on keittiössä uusi lattia, hienot tummanharmaasinertävät laatat ja kaapit sekä koneet alkavat olla paikoillaan.

Kodinhoitohuoneessa ja pesutiloissa on seuraavaksi käsittelyyn menossa pinnat, eli lattialämmitykset sekä kosteussuojat ja lattian tasoitukset yms. on tehty, laatoitus odottaa vuoroaan. Saunaankin tulee kohta uudet villat sekä höyrysulut. Alkaa taas tuntua siltä että tämä kaaos ottaa joskus loppuakseenkin.

Muuten ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut, töitä ja kaaoksen keskellä elämistä. Käymme koirien kanssa lenkillä vapaa-aikana ja siinä se oikeastaan on ollutkin.

Uusin Mearcair-vahvistuskin jo löytyy sivumme koirat-osiosta, pikkuneiti on tällä hetkellä päivää vaille neljä viikkoa vanha. Lisää tietoa Papusta tulee jossain vaiheessa. Sen verran että Papu muuttaa kasvattajaystäväni luokse Renkoon, parsonneitosten Nastan ja Helmen kauhuksi(?).

Meidän perheemme uusin laumanjatke ei valitettavasti ole vielä päässyt kotiutumaan. Eetu-madon terraario kököttää surkean tyhjänä ja pölyisenä (siinä syy muuton viivästymiseen) keittiön ruokailutilan seinustalla. Elättelen toivetta että jospa vuoden vaihteen jälkeen...?