Voihan kikkeliskokkelis.
Tässä hetki sitten takapihalla treenasin Ellin kanssa näyttelyitä varten ja kastelin kasvimaata niin jumankauta minkälaisia hyttysiä. Ensinnäkin ne ovat nyrkin kokoisia, tunkevat jokaiseen esillä olevaan ruumiinaukkon, eivät meinaa kaikota vaikka kuinka hätistäisi, ja kun saavat hommansa loppuun, tuotos kutiaa niin että tekisi mieli nylkeä ihtensä.
Entä mitä hyötyä hyttysistä on? Linnuthan käsittääkseni niitä syö, mutta hyttysten määrään suhteutettuna pitäisi meitin luonnonvaraisten lintujen olla kohta norsun kokoisia?!

Sitten muuta ahdistusta. Eilen meinasin heittää koneen seinään ja nirhasta itseni. Galleriaa säätäessäni onnistuin poistamaan kaikki koirien kuvat. VOEHAN PRKL! Edelleenkin sapettaa vaikka olen jo melkein kaikki kuvat saanut palautettua. Nyt kyllä tulee kolmasti syynättyä että mitä nasmiskuukkelia painan ja missä järjestyksessä.

Tänään annettiin grillille kyytiä. Kamala, talokaupassa mukana tullut rotisko pääsi tuskistaan ja nyt kyseisen hökötyksen paikalla on monttu. Kauheesti betonia siinä oli, mutta onneksi Janne sai naapurista lainaksi lekan niin ei kauaa nokka tuhissut.
631801.jpg
Ehana kapistus ;) Onkohan se paloturvallinen?