On se taas kumma kun ei mukamas ehdi päivittää kotisivujaan eikä edes blokiinsa kirjoittaa. No, kaipa tässä on ollut kiire, ainakin tämä remontin jatkuminen syö voimia ihan aikuisten oikeasti ja edelleen tuntuu että loppua ei näy,

Todellisuudessa remontti on jo loppusuoralla. Meillä on suihku ja pesukone käytössä. Saunassa on lauteet. Seuraavaksi saunaan laitetaan alapenkki, tiistaina valot sekä kiuas. Kun vielä saadaan ilmanvaihtoventtiilit paikoilleen niin se on siinä. Elimme jo toivossa että tulevana viikonloppuna olisimme pääseet saunaan, mutta sähkömiehemme ei ehtinyt saada kaikkia sähkötöitä tehtyä viimeksi, joten joudumme odottamaan häntä seuraavaan tiistaihin ja hän on sentään hoitanut hommansa siinä ajassa mitä lupaa. Mutta remppafirman puolesta odotimme putkimiehiä 1.5 vkoa että saisimme suihkun ja pesukoneliitännän, patterin yms yms. Kaikista ärsyttävintä asiassa on se, että kokoajan saat vahtia että hommat tulee tehtyä. Onko asiat myös näin kun itse maksat työt? Nyt maksajana on vakuutusyhtiö, siksikö remontti venyy viikkotilkulla, kun yht'äkkiä ei olekaan muka tekijöitä kun kaikki ovat kuulemma sairaana. Sairauksillehan ei mitään voi, mutta mielestäni olisi korrektia ilmoittaa remontin kohteen omistajille että asia on näin ja pahoittelemme, yritämme saara tuuraajat mahdollisimman nopeasti. 
Remontin edistymisen varmistamiseksi myöskin vakuutusmies joutui uhkailemaan remppafirmaa laskun maksamatta jättämisellä, jos hommat eivät ala edistyä... järkyttävää.
Keittiössä on myös edelleen viimeistelytyöt tekemättä, eli listat laittamatta plus muuta pientä. Periaatteessakaan emme laita niitä itse, vaikka mieli tekisikin. Noo, hampaita kiristellen. Ja onhan meillä suihku sekä pesukone. Samana päivänä, jolloin pesukone laitettiin toimintaan, pesin neljä koneellista pyykkiä ja mielestäni se oli ihanaa, minä joka inhoan kotitöitä sydämeni pohjasta.

Sitten koirajuttuja. Joku voi ihmetellä että aiemmassa viestissäni hehkuttama pentu on hävinnyt sivuiltani, niin syy on siinä että päätin passata tämän pennun. Kasvattajaystäväni ei voinut pentua ottaa ja aloin myös miettiä että kolmen suht samanikäisen nartun näyttelyttäminen sekä jalostuskäyttö ei välttämättä onnistu, tarkoitan tällä että minulla olisi pahimmassa tapauksessa ollut jossain vaiheessa useampi pennutus peräkkäin, enkä halua pitää kamalaa kiiretta sen takia, että nartuilla ottaa ikä vastaan. Mielummin odotan jokaisen nartun kanssa sopivaan ikään asti, enkä ns. pakkopennuta niitä aikaisemmin tai myöhemmin kun ei  mahdu aikatauluun. Suunnitelmissa on otta tämän Papun, eli nykyisen Pepin siskopuolelta (sama emä) pentu joskus vuoden päästä.

Elli-Karamelli kasvaa isoksi ja kauniiksi tytöksi kovaa kyytiä, ja ensimmäinen pentunäyttely on tiedossa 4.3 Kaapelitehtaalla. Jänskää. Odotan Ellistä aika paljon, tietysti pitää ajatella realistisesti, mutta luonne ja ulkomuoto lupaa hyvää. Ikinähän ei tiedä mitä sattuu, mutta sen aika näyttää. Myös kevään ja kesän näytelmiä on tullut katsottua sillä silmässä, mutta Kaapelitehdas on ainut lukkoon lyöty näyttely.

Mearcair.vahvistuksia on syntynyt lisää eilen, eli 8.2. Virka-aikaan ystäväni parsonnarttu Nasta, eli Green Perry's Lori Lithlad pyöräytti yhden uroksen ja neljä narttua. Kauniita ja tasakokoisia, monenkirjavia lapsokaisia. Isänä kakaroilla on raamikas uros nimeltään Tupla- Täplän Tornado eli Osmo. Tästä pesueesta yksi pimatsu olisi minun kauttani kotia vailla. Yhteistyökykyinen ja harrastustoiminnasta kiinnostunut, Uudellamaalla sijaitseva koti saisi tästä näyttöön ja käyttöön sopivan harrastekoiran ja ihmisen parhaan ystävän itselleen.
Lisää pennusta ja suvusta laitan kotisivuilleni lähipäivinä.