Syksyllä kävimme työporukan kanssa Pukkilassa, Torpin islanninhevostallilla vaelluksella... se oli ihanaa :)

Kun saavuimme paikalle, tallissa meitä odotti karsinoissaan satuloidut hevoset. Tallin omistaja esitteli itsensä ja mukaamme tulevat ohjaajat. Tämän jälkeen esittelimme itsemme. Omistaja kertoi meille yleisesti islanninhevosista sekä esitteli tallissa olevat hevoset. Kerroimme ratsastustaustamme ja toiveemme hevosen suhteen. Hevoset jaettiin ja lähdimme makustelemaan kentälle.

1128219.jpg
Jökúl, Jökö-herra on rauhallinen mutta varma menijä. Jänskätti kyllä, että joudunko minä kantamaan hevosen, mutta en joutunut ;)

1128220.jpg 
Maastoon lähdön jälkeen ratsastimme hetken, kunnes ohjaajamme tarkisti satulavyöt. Kun vyöt oli tsekattu, kokeilimme ensimmäisen pätkän tölttiä. Hauska askellaji ja hevonen oli yllättävän helppo saada tölttämään, naisihmisenä tosin tuli urheiluliivejä ikävä:)

1128222.jpg
Reittimme kulki pellonlaitoja, hiekka- ja sorateitä sekä aikamoisia kinttupolkuja pitkin metsiköissä.
Tässä otettin laukkaa.

1128223.jpg
Keskittyneesti meno päällä:) Allekirjoittaneen tyylinäyte :D

1128224.jpg
Ja kuten ilmeestä voipi päätellä... oli niin perhanan tylsää ja tyhmää, mielummin olisin ollut töissä ;) ENKÄ!!!
Perässäni tuli työkaverini Teija, joka ei ole ikinä aikasemmin ratsastanut. Oikein valitun hevosen ansiosta, hänkin pysyi hyvin matkassa ja sai hevosen tölttämään ja laukkaamaan.

Lähdimme ratsastamaan n. klo 10 ja olimme takaisin tallilla n. klo 13.30. Välissä meillä oli ruokailu, kotanuotiolla paistoimme makkaraa, joimme mehua ja nokipannukahvia, söimme sämpylää ja pullaa. Aivan mielettömän hyvää oli. Kuvista kiitos Jonnalle!