Heippa pitkästä aikaa!

Mitään ihmeellisyyksiä ei ole tapahtunut. Kesäkuun alussa olimme porukalla Tallinan Vöitja 2008-näyttelyssä. Elli ja Blondi esiintyivät EH:n eli ErittäinHyvän arvoisesti, ei huonosti:) Matka meni kivasti, mitä nyt Elli vahti koko yön hyttimme ohi kulkevia kummajaisia. Näyttelypaikalla oli sitten aurinkoista ja KUUMAA. Ai niin Ellistä pitää vielä sanoa, että sain sen ravaamaankin, vaikka taisi se peitsata jossain välissä. Eiköhän se siitä.

Kesälomaa olemme viettäneen kaksi viikkoa heinäkuun alusta, toiset kaksi viikkoa odottavat elokuussa. Teimme pikamatkan Tallinnaan ensimmäisellä viikolla, muuten olemme olleet vain kotona. Kävimme katsomassa Prinssi Kaspian-leffan, se oli ihan komasti tehty ja OK, tietty se pitää sitten ostaa. Kävimme myös remontoidussa Luonnontieteellisessä museossa, vähän pienempi kuin Berliinin vastaava. Jahka ehdin laitan loput Berliininkuvat sekä tietty uusimmat kesälomakuvat galleriaan.

Sitten ollaan tehty pihatöitä, istuteltu puita ja pensaita.

Näyttelyitä olen mietiskellyt ja Nasta sekä Blondi lähtevät Valkeakoskelle sekä Hämeenlinnaan. Elli jää aikaistetulle mammalomalle, se kun on luultavasti päättänyt aloittaa juoksujen teon. Saapi nähdä tuleeko juoksut jo elokuussa... sulhasta on varoitettu :D