Ah, pentujen tuoksua. Tänään kävin katsomassa uutta vahvistusta elohopeaporukkaamme. Ihanaiset ovat syntyneet 10.01.2008. Kahdesta potentiaalisesta ipanasta pitää valita se "parempi", valinta ei tule olemaan helppo, vaikka kasvattajan intuitio onkin jo jonkin verran antanut esimakua valinnan suhteen:) Terveisiä vaan Sarille!!
Kaikki kolme marsipaanimassupossuparsonia oli kyllä aivan sikaihania. Miten sellaisia marsuja jaksaisikin tuijottaa tuntitolkulla, vaikka ne eivät edes tee muuta kuin syö ja nukkuu...:) kuvia löytyy
kasvattajan sivuilta

Vähän jänskätti että mitenkä se Milli päästää meikäläistä pentulaatikon viereen, taisin olla eka perheen ulkopuolinen joka hypisteli pentuja. Turhaa huolehdin, samallaisella tohinalla se tuli minua vastaan, niin kuin ennenkin. Ylpeänä istui laatikossa kun katselin ja silittelin pentuja, sekä höpöttelin niille että Millille. Ihana, avoin sekä luottavainen luonne tällä emokoiralla, mahtavaa saada siltä pentu. Isäkoiralla on myös upea luonne sekä ulkonäkö, että eiköhän jotain periydy pennuillekin:)


Kyseinen ipanuus ei valitettavasti jää meille kotiin, kolme koiruutta taloudessa riittää, joten etsin sille osaomistuskotia jostain tästä lähettyviltä. Kiinnostuneet löytänevät yhteystietoni kotisivuiltani;) *vinkvink*
Eli hyväsukuinen, potentiaalinen otus moneen harrastukseen niin ulkomuodon kuin luonteenkin puolesta, toivottavasti. Ja jos hyvin käy, kyseinen herra on elohopeaneitien ilona, jahka kasvaa ensin rauhassa.

1218263.jpg
Muutaman tunnin ikäiset musketöörit sekä emä. Kuvan on napannut Sari, kiitos hälle siitä!